Välkommen till Makro Fishing

Du har just tagit de första stegen mot att få uppleva en fantastisk fisketur i jämtland med chansen att fånga grov fisk i en bedårande miljö med jämtlandsfjällen som inramning.

Mats Kronhöffer heter jag som driver Makro Fishing. Namnet Makro är en lek med mitt för och efternamn, MAts KROnhöffer. Jag har fiskat sedan tidiga barnsben. Det startade med roddbåt och metspö i sportstugan som låg vid sjökanten. Sedan tillkom spinnspö i utrustningen och det tillbringades många timmar sittandes och "dra-drag". Otaliga gäddor och aborrar fick syna durken. Fiskeresorna utökades efter några år med älvfiske och fjällfiske. I vevan med att fjällen inkom i livet lades även flugfiske till metoderna som användes. Flugfisket tog över och det bands många kreationer till flugor genom åren. Några fångade mer fisk och några fångade färre fisk. Tilläggas bör att många flugor borde aldrig ha blivit till. Efter att ha sprungit kors och tvärs på fjällen några år så blev trollingfisket intressant och är nu det fiske jag lägger min huvudsakliga tid på. 

Under årens lopp har frågorna om att ta med personer ut på fisketurer ökat så numer driver jag Makro Fishing som företag och har guidade turer med trollingfiske. Mina guidade turer genomförs på sjöarna; Storsjön, Kallsjön och Näkten. Vi fiskar i första hand efter stor öring, men även röding och kanadaröding brukar ligga i fiskbyttan på vägen hem.

Tight lines
//Mats "Matto" Kronhöffer

Tillagd i varukorgen